Dome Deco

Dome Deco

Dome Deco is gespecialiseerd in het maken van cosmopolitan interieur collecties. Ze bieden daarin een breed assortiment aan cosmopolitan interieurartikelen. Zo weet u zeker dat uw interieur naadloos op elkaar aansluit en het echt een geheel wordt.

Door de jaren heen heeft deze producent een eigen identiteit ontwikkeld. Hierbij staan de kernwaarden cultuur, vakmanschap en duurzaamheid centraal. Dit ziet u dan ook terug in elke collectie van deze producent.

Vanaf de eerste sketch tot het uiteindelijke product. Dome Deco beheert de hele leveringsketen van hun collectie. Zonder tussenpartijen dus. Op die manier leveren ze een compleet concept met een sterke identiteit. Daarnaast produceert deze producent haar producten over de hele wereld. Dit alles maakt dat Dome Deco cosmopolitan interieurartikelen aan kan bieden tegen een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit en identiteit.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Breda. U kunt ons hier vinden. Wilt u meer weten over het verhaal achter De Toren interieurs? U kunt ons volgen op LinkedIn.