Hofstede raanhuis

Hofstede Raanhuis

Italiaans temperament en oer-Hollands meesterschap: dat is meubelfabrikant Hofstede Raanhuis al sinds 1913. Door meer dan 100 jaar ervaring in het maken van meubels weten ze bij Hofstede Raanhuis precies welke materialen ze moeten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het schuim van hoogwaardige kwaliteit in de stoelen en banken. Hierdoor ontstaan deuken en kuilen veel minder snel. Of neem bijvoorbeeld de houten rompen van de banken. Die bestaan vrijwel volledig uit oersterk beukenhout. Zo gaan de meubels van dit Nederlandse merk wel meer dan tien jaar mee! Op lange termijn zijn uw nieuwe meubels dan ook goedkoper en duurzamer.

Doordat de meubels van Hofstede Raanhuis in een eigen fabriek geproduceerd worden is maatwerk in zeer verre mate mogelijk. Daardoor is dit merk uitermate geschikt om uw ideale woonwensen mee te realiseren.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Breda. U kunt ons hier vinden. Wilt u meer weten over het verhaal achter De Toren interieurs? U kunt ons volgen op LinkedIn.