Mobitec

Mobitec

Al sinds 1990 maakt Mobitec praktische tafels en stoelen gemaakt van kwaliteitsmaterialen. De eigentijdse meubelen van dit Belgische merk zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Er is namelijk keuze uit zo’n 25 tinten en 35 bekledingen met in totaal meer dan 300 verschillende kleuren. Om de kwaliteit van de meubels te garanderen is er kritisch gekeken naar de gebruikte materialen. Zo is het gebruikte hout afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen en wordt er lijm en vernis gebruikt die geen schadelijke oplosmiddelen bevat.

De meubelen van Mobitec worden allemaal op aanvraag geproduceerd. U bepaalt elke optie. Van de kleur en de bekleding tot en met de gebruikte materialen. Ze bieden hiervoor een handige 3D configurator tool op de website. Daardoor wordt meteen inzichtelijk hoe uw nieuwe meubel eruit kan zien. Het resultaat hiervan is dat er unieke meubelen ontstaan die perfect passen bij u en uw woonwensen.

Bent u benieuwd geworden naar de collectie van Mobitec? Of wil u inspiratie opdoen voor uw nieuwe interieur? We nodigen u graag uit om een keer te komen kijken in de showroom van De Toren in Breda. U kunt ons hier vinden. Wilt u meer weten over het verhaal achter De Toren interieurs? U kunt ons volgen op LinkedIn.