Qliv

Qliv

Met een liefde voor design en een sterk internationaal netwerk is Qliv al 20 jaar een toonaangevend merk in de meubelbranche. Deze jonge en dynamische Nederlandse producent biedt een erg brede collectie met diverse soorten meubelen. De focus ligt hierbij op tafels in alle soorten en maten. Denk hierbij aan eetkamertafels, consoletafels, salontafels en bartafels. Deze worden gekarakteriseerd door een luxueus, maar ingetogen en vooral comfortabele uitstraling.

Het eikenhout dat verwerkt is in de ontwerpen van Qliv is afkomstig uit regionale productiebossen in Frankrijk en België. Voor de oorsprong hiervan moeten we best een tijdje terug in de tijd. In deze loofbossen vindt namelijk al enkele honderden jaren houtkap plaats. 

Een ander bijzonder feitje: de hele productie van de meubelen van Qliv vindt plaats in Nederland. Hierdoor is het vaak mogelijk om meubels op maat te maken en snel te leveren.

U kunt diverse tafels, stoelen en fauteuils van Qliv vinden in de collectie van de De Toren interieurs. We nodigen u dan ook graag uit om die een keer te komen bekijken in onze showroom in Breda. U kunt ons hier vinden. Wilt u meer weten over het verhaal achter De Toren interieurs? U kunt ons volgen op LinkedIn.